روش‌های اصولی برای لاغری موضعی شکم و پهلو:  

  1. تغذیه
    بهتر است مصرف مواد غذایی مانند کربوهیدرات و چربی را کاهش داد و به جای آن از انواع فیبرهای مغذی مانند نان‌های سبوس‌دار و میوه‌هایی مثل سیب و گلابی استفاده کرد. فیبرها انواعی از کربوهیدرات هستند که چندان قابل هضم نبوده و تنها به مقدار خیلی کم در روده بزرگ تخمیر می‌شوند. از طرفی مقدار خیلی زیادی آب جذب می‌کنند و بنابراین پیوسته احساس سیری به شخص داده و از پرخوری افراد جلوگیری می‌کنند.
    علاوه بر مواردی که مصرف می‌شود نوع غذاخوردن نیز در لاغری موضعی تاثیر دارد. غذا خوردن باید آرام و شمرده باشد و تعداد وعده‌های غذایی را باید افزایش داد. در عین حال حجم هر وعده می‌بایست کاهش یابد. مطالعات نشان داده است این کار از روی آوردن به کالری‌های اضافه جلوگیری کرده و در لاغری موضعی شکم و پهلو موثر است.
    همچنین کیفیت کالری مصرفی نیز تاثیر زیادی در لاغری موضعی دارد، به این منظور بهتر است از مصرف غذاهای فست فودی و شیرینی و نوشابه خودداری شود.
  2.  ورزش
    ورزش یکی از بهترین راه‌های لاغری موضعی شکم و پهلو است و در این میان ورزش‌هایی مانند کرانچ پا و حرکت هیزم‌شکن بیش‌ترین تاثیر را بر لاغری موضعی شکم و پهلو دارند. البته سایر ورزش‌ها مانند کرانچ معکوس، پلانک، دراز نشست، اسکوات، پلانک چرخشی، کرانچ دوچرخه، کرانچ کج شکمی و شنا نیز سبب لاغری موضعی می‌شوند و در صورتی که به صورت منظم و مداوم انجام شوند بسیار کارساز خواهند بود.
    این ورزش‌ها علاوه بر اینکه سبب لاغری موضعی شکم و پهلو می‌شوند به بهبود سیستم قلب و عروق، سیستم تنفس، کنترل کسترول، کنترل فشار خون و کاهش احتمال ابتلا به دیابت نیز کمک می‌کنند.
  3.  جراحی
    گاهی به منظور لاغری موضعی شکم و پهلو از روش جراحی استفاده می‌شود. در این روش عوارضی مثل افتادگی پوست رایج است و به دلیل عوارض خاصی که دارد توصیه نمی‌شود. برای مثال خونریزی در زمان جراحی، عفونت، برگشت پذیری و خطر آمبولی از جمله عوارض این روش می‌باشد.
  4.  استفاده از دستگاه
    در روش لاغری موضعی با دستگاه، امواج مایکروویو به سلول‌های چربی تابانده می‌شوند و به این ترتیب سبب کاهش چربی‌های موضعی می‌شوند. البته لاغری موضعی با دستگاه دائمی نبوده و فرد می‌بایست در سبک زندگی خود مانند رژیم غذایی به ترتیبی که ذکر گردید تغییرات اساسی ایجاد کرده و از ورزش کردن غافل نشود.

لاغری موضعی

عوارض لاغری موضعی

لاغری موضعی ممکن است عوارضی نیز به دنبال داشته باشد. به عقیده پزشکان متخصص در این زمینه روش‌های تخریب چربی در مورد کسانی کاربرد دارد که با مشکل حاد اضافه وزن روبه‌رو بوده و این اضافه وزن سلامتی آن‌ها را تهدید می‌کند. از نظر پزشکی تنها تخریب پنج لیتر چربی در بدن ممکن است. از طرفی تخریب همین مقدار از چربی نیز عوارض لاغری موضعی را به دنبال خواهد داشت و ممکن است سبب بروز مواردی مانند آسیب دیدن ریه، پارگی عروق و آمبولی چربی شود. در فرایند آمبولی چربی، چربی شکسته شده از راه عروق آسیب دیده وارد بدن می‌شود و سبب ایجاد عوارضی مانند تنفس سریع، گیجی، تب، کم‌خونی و در نهایت کما می‌گردد.
این نکته که هیچ گونه تست اختصاصی برای تشخیص آمبولی چربی وجود ندارد بسیار حائز اهمیت است و اگر فردی دچار این حالت شود نیاز به بستری در بخش مراقبت‌های ویژه پیدا خواهد کرد. پزشکان در این حالت برای کمک به تنفس از دستگاه ونتیلاتور استفاده می‌کنند و مایع درمانی و استفاده از انواع داروهای رقیق‌کننده خون مانند هپارین نیز در این موارد کاربرد دارد. همه این اقدامات به منظور دفع آمبولی چربی از بدن صورت می‌گیرد. عوارض لاغری موضعی از نوع آمبولی سبب مرگ 10 تا 20 درصد از بیماران مبتلا می‌شود.

مشاهده انواع تجهیزات لاغری و بدنسازی در فروشگاه آنلاین ورزشی اسپرت کالا.